Katar – Doha Turları

11-16 Şubat 2025

01-06 Ekim 2025

11-16 Kasım 2025

Başlangıç:

Tüm Avrupa Şehirlerinden Uçuş İmkanı.!

Süre

5 Gece / 6 Gün

Tur Tipi

Orta Dogu ve Kuzey Afrika

Tur Hakkında

DOHA – SOUQ WAQIF – CORNICHE – WEST BAY BÖLGESİ – KATARA KÜLTÜREL KÖYÜ – ÇÖL SAFARİ TURU – İSLAM SANATLARI MÜZESİ – İNCİ ADASI – DOHA MARİNA – VILLAGIO MALL – LUSAIL MERYAL SU PARKI
5 Gece / 6 Gün

Tur Planı

Avrupa’nın çeşitli yerlerinden Doha’ya gitmek üzere yola çıkıyoruz. Katar ülkesinin Doha şehrine varış. Pasaport işlemlerinin ardından valizlerimizi aldığımız alanda tur liderimiz ile buluşup alandan çıkıyoruz. Dışarıda bizi bekleyen özel aracımız ile konaklayacağımız otelimize geçiyoruz. Otel’e varışımızın ardından odalama işlemleri ve geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası rehberimiz ve tur yetkilimiz ile buluşma ve bizi özel aracımız ile Doha şehir turumuza başlıyoruz. Öncelikle Doha’nın en büyük ve otantik çarşısı Souq Waqif çarşısını geziyoruz. Daha sonra burada serbest zamanımız oluyor. Ardından Corniche, West Bay Bölgesi (Barzan Tower, Al Fardan Tower devlet binaları) bazı görülecek yerler arasındadır. Ardından Katara Kültürel köyünü ziyaret ediyoruz ve turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından düzenlenecek olan ekstra “Akşam Yemekli Çöl Safari ” turuna katılabilirler.(Kişi başı 90EUR) Bu turumuz için lobide rehberimizle buluşup 4×4 jip araçlarımıza yerleşiyoruz. Ardından şehirden uzaklaşarak Suudi Arabistan sınırına doğru çöl manzarası eşliğinde yaklaşık 1 saatlik bir mesafeye gidiyoruz. Özel arazi jipleriyle çölde kum tepeleri aşarken unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Belirli noktalarda çölde fotoğraf için mola veriyor ve gün batımını izliyoruz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, içecekler ve yerel show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri otelimize bırakıyor ve geceleme otelinizde.
Sabah kahvaltısının ardından, arzu eden misafirlerimiz rehberinizin belirleyeceği saatte düzenlenecek olan “İslam Sanatları Müzesi – İnci Adası – Doha Marina ve – Villagio Mall” turuna katılabilirler. (Kişi başı 65EUR) Turumuzda Türkçe Profosyonel turizm rehberi bizlere eşlik edecektir. Otelimizden özel aracımız ile hareket ederek öncelikle İslam Sanatları Müzesi’ni ziyaret ediyoruz. Burada Görülecek eserler arasında: Fatih Sultan Mehmet’in orijinal Portre resmi, Suriye Savaşından önce Suriye’den kurtarılan eserler, İran’ın İpek halıları ve çok sayıda İslam ülkelerinden eserler bulunmaktadır. Müze sonrası turumuza şehrin yeni ve lüks kısmı olan The Pearl Qatar / İnci Adası ile devam ediyoruz. Burada göreceğiniz deniz üzerinde insan yapımı olan adacıklar ve gökdelenler Katar’ın başkenti Doha’nın kalbi konumundadır. Lüks daireler restaurantlar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Doha Marina (Porto Arabia) bölgesine uğruyoruz burada bulunan güzel kafeteryalarda dinlenebilmek ve çay kahve içebilmek için serbest zaman. Doha’nın sembol yapısı olan şu an Fairmont Otel’e ait at nalına benzeyen gökdeleni en güzel buradan fotoğraflayabilirsiniz. Serbest zaman sonrasında ki durağımız, yapay kanalları ve içinde ki gondollarıyla İtaya Venedik’i andıran Villagio alışveriş merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrası turumuzu noktalıyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Sabah kahvaltısı ardından tam gün serbest zaman. Dilerseniz bu günü denize girerek yada dinlenerek geçirebilirsiniz. Plaj ve çeşitli aktiviteler konusunda rehberimizin yönlendirmeleri olacaktır. Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız sonrası odaların boşaltılması ve çıkış işlemleri. Daha sonrasında buluşma ve uçuşumuzun gerçekleşeceği Havalimanı’na transfer. Bilet,bagaj ve check-in işlemlerimizi takiben bir Turquise Reisen turumuzun daha keyifle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tekrar görüşmek ümidiyle. Dünyayı Bizimle Keşfedin! Not: Program içeriği aynı kalmak koşulu ile rota ve günlerin sıralaması değişiklik gösterebilir Not: Ekstra tur fiyatları kişi sayısına göre değişiklik gösterebilir. Yeterli katılım olmaması durumunda gerçekleşmeyebilir.

Fiyata Dahil Olan / Olmayan Hizmetler

Gerçekleştirilecek tüm uçuş biletleri ve yük hakları

5 gece belirtilen 4-5 yildiz otellerde oda kahvaltı konaklama

Tüm transferler (Havaalanı – Otel – Havaalanı)

Rehberli Doha Panoramik şehir turu

Özel Araçlar İle Ulaşım – Kişi sayısına göre araç verilir.

Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

Bahşişler kişi başı 5€, (İsteğe bağlı/tur sonu rehberinize verilecektir)

Müze Ören Yeri Girişleri

Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

Ekstra yiyecek ve içecekler

Tüm Özel Harcamalar ve Alışverişler

Otel odalarındaki minibar kullanımları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Tercih Edilenler

Baştan Başa Yeşil Karadeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (8 Gece / 9 Gün)

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (10 Gece / 11 Gün)

Lost your password?

“Dünyayı Bizimle Keşfedin”

Address

Wahlengasse 1D 50374, ERFTSTADT

Phone

Email

Nasıl Yardımcı Olabilirim