Miami ve Karayipler Gemi Turu “Msc Cruise” ile

Başlangıç: Miami

Süre

11 gece

Tur Tipi

Cruise Gemi Turlari, Popüler Turlar

Tur Hakkında

MİAMİ VE KARAYİPLER GEMİ TURU
(MSC CRUISE İLE)
MIAMI(4) – JAMAIKA – CAYMAN ISLANDS – MEKSİKA – BAHAMALAR

11 GECE / 12 GÜN

Tur Planı

Avrupa’nın çeşitli yerlerinde ki havalimanlarından Miami’e hareket ediyoruz. Miami’e varışımızda tur yetkilimizle bagaj ve pasaport işlemlerimizin ardından, bizleri bekleyen özel aracımızla otelimize geciyoruz odalarimizi aldiktan sonra gunumuzu dinlenerek geciriyoruz.

Konaklama: Miami

Miami, beyaz kumsalları, çekici alışveriş imkanları, mükemmel gün batımı manzaraları ve sıcak iklimi ile yıl boyu güneş isteyenler için en ideal tatil bölgesi.Kahvaltı ardından panoramik şehir turumuza cikiyoruz bu esnada Mami de sanatın nasıl ön plana çiktigina şahit olacak, filmlere konu olan Miami Beach, Art Deco mimarisi ile Ocean Drive, Miami Limanı, Bal Harbour, Coconut Grove, Coral Gables, Tarihi Biltmore oteli, Bayside, Kübalı göçmenlerin yerleşim yeri Little Havana görülecek yerler arasın dadır. . Arzu eden misafirlerimizle rehberimizin düzenleyecegi “Bayside Tekne Turuna” çıkıyoruz.(Kişi başı 45EUR) Bu turumuz esnasinda Miami’de yaşayan milyonerlerin malikanelerinin bulunduğu adaları görüyoruz. Turumuz sonrasında otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Konaklama: Miami

Sabah kahvaltisinin ardindan, talep eden misafirlerimizle birlikte ekstra olarak düzenleyeceğimiz Amerika’nın en güneyindeki Küba’yı nerdeyse çıplak gözle görebileceginiz mesafede bulunan sıra adalardan oluşan “Ernest Hemingway”’in  şehri sayilan Key West e gidiyoruz. Key West turumuzun en büyük özelligi ise yol boyunca okyanusun üzerinde insa edilmis kazıklı yollardan ve köprülerden geçerek seyahat edecek olmamız.(Kişi başı 125EUR)

Turumuz sonrası otelimizde transfer ve geceleme otelimizde.

Konaklama: Miami

Sabah kahvaltisi ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle “Saw Grass Outlet” turuna gidiyoruz.(Kişi başı 60EUR) Bu turumuzda Birleşik Devletlerin en büyük alisveris merkezlerinden biri olan ve dünyaca ünlü markaların mağazalarının bulunduğu Saw Grass Outlet’e gidecegiz. Burada geçireceğimiz süre herkesin rahatlıkla alışveriş yapabilmesi ve dilediğince vakit geçirebilmesi için serbest zaman şeklinde olacaktır. Buradan ayrıldıktan sonra Miami Downtown’a transferimiz olacaktır. Miami’nin merkezinde vereceğimiz serbest zaman sonrası tekrar buluşma ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Konaklama: Miami

Sabah kahvaltımızın ardından otelden saat 12:00 ye kadar cikis islemlerimizi tamamliyoruz, ve özel aracimiz ile MSC Gemisine check-in yapmak icin hareket ediyoruz. Miami Uluslararası Yolcu Limanı’na varisimizdan sonra hep beraber check-in islemlerimizi yapıyoruz ve unutulmaz hatıralar yaşayacağımız bu muhteşem gezinin başrolü olan “MSC SEASIDE” adlı gemimize geçiyoruz.
Sabah gemide açık büfe alacağımız kahvaltımızın ardından günümü hersey dahil olmak seklinde gemide geciriyoruz. Öğle ve akşaml yemeklerimiz açık büfe şeklinde oluyor. Arzu eden misafirlerimiz akşam yemeklerini onlara ilk gün tahsis edilen Ala-carte restaurantındaki masalarındada alabilirler. Gün içerisinde ve akşamları gemi personeli tarafından duzenlenen animasyonlar, şovlar ve yarışmalara izleyici yada katılımcı olabilirsiniz. Ve ya içecekleriniz esliginde günü en üst kattaki açık güneşlenme terasında, havuz başında geçirebilirsiniz.

Bu gün Karayiplerin en meşhur ülkelerinden biri olan Jamaika’ya ulasiyoruz. Gemimiz limana yanaştıktan sonra Ocho Rios’u keşfetmek için gemiden ayrılabilir yada vaktinizi gemide geçirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz gemi şirketi tarafindan duzenlenecek olan ekstra turlara katilabilirler. Turlar konusunda sizlere seyahatinizde ilk günden beri eşlik eden tur yetkilimize danışabilirsiniz.

Grand Cayman her Karayip gezisinin incisidir. Cayman Adalarının başkenti George Town; dünyanın en güzel kumsallarından biri olarak kabul edilen ve bir çok çeşitte su sporları yapılan Seven Mile Beach ile ünlüdür. Kıyıdaki kumluklara gelen vatozlara yem verebileceğiniz ve dokunabileceğiniz Stingray City`e şnorkelle bir ziyarette bulunabilirsiniz. Turlar hakkında tur yetkilimizden bilgi alabilirsiniz.
Yucatan yarımadasına 12 mil uzaklıktadır. Karayiplerin mücevheri olarak bilinen limandır. Sıcak havası ile ısınacak temiz suları ile serinleyeceksiniz. Buraya gelenlerin birinci tercihi deniz altını keşfetmek. Adadaki pek çok deniz kulübü, şnorkel imkanı sunuyor. Ancak esas çekici olan karadan açıkta yapılan mercan dalışları. Cozumel’de düzenlenecek olan turlar hakkında tur yetkilimizden bilgi alabilirsiniz.
Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.
Bahama Adaları’nın başkenti Nassau, New Providence Adası`ndadır. Uluslararası ihtişam ve tropik rahatlığın kendine özgü bir karışımını sunan bu kentte ziyaretçiler dilediklerince özgür vakitlerini geçirebilirler. 1718`de koloni olan bu kentte Britanya etkisi çok belirgindir. Ama Bahamalar`ı özel kılan kolonyel ve Batı Afrika etkilerinin karışımıdır. Eşsiz bir manzara için Queen`s Staircase`den Fincastle Kale`sine tırmanabilir veya yüzmek ve şnorkelle dalış için ideal bir yer olan Pradise Island`a gidebilirsiniz. Turlar hakkında seyahat danışmanınızdan bilgi alabilirsiniz.

Miami Uluslararası Yolcu Limanına geri dönüyoruz ve bu muhteşem turumuzun artık sonuna geliyoruz. Rehberimizin yönlendirmeleriyle beraber check-out islemlerini yapıyoruz ve sonrasında güzel anılar biriktirdiğimiz “MSC SEASIDE” adlı gemimizden ayrılıyoruz. Limanda bizi bekleyen aracimizla Miami Uluslararası Havalimanına transferimiz gerçekleşiyor.

Ve bir Turquise Reisen turumuzun daha keyifle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tekrar görüşmek ümidiyle. Dünyayı Bizimle Keşfedin!

Not: Program içeriği aynı kalmak koşulu ile rota ve günlerin sıralaması değişiklik gösterebilir

Not: Tüm Ekstra turlarımızda tur liderimiz sizinle birlikte bulunacaktır. Turquise Reisen Güvencesiyle geziler organize edilecektir. Ayrıca tüm transfer hizmetlerimiz dahildir.

Not: Serbest zamanlarinizda eger ekstra turlara katilmiyorsaniz rehberinizin size tarif ettigi sekilde tarihi merkezlere kendinizde gidebilirsiniz.

Fiyata Dahil Olan / Olmayan Hizmetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Tercih Edilenler

Baştan Başa Yeşil Karadeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (8 Gece / 9 Gün)

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (10 Gece / 11 Gün)

Lost your password?

“Dünyayı Bizimle Keşfedin”

Address

Wahlengasse 1D 50374, ERFTSTADT

Phone

Email

Nasıl Yardımcı Olabilirim