Kuzey İtalya Turu

Başlangıç: Venedik, İtalya

Süre

3 Gece

Tur Tipi

Avrupa Turu, Yurt Dışı Turları

Tur Hakkında

VENEDİK(2) – LJUBLJANA – BLED – VERONA – MİLANO(1) – LUGANO – COMO GÖLÜ

3 Gece / 4 Gün

Tur Planı

Avrupa’nın çeşitli yerlerinden Venedik’e hareket ve varışımızın ardından bizleri burada bekleyen tur yetkilimiz ile buluşma. Ardından özel aracımız ile şehir turumuza başlıyoruz. Görülecek yerler arasında;  San Marco Meydanı  ve Kilisesi, Tövbe Köprüsü, RialtoKöprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi, Giorgio Maggiore Kilisesi ve Büyük Kanal bulunmaktadır. Şehir turumuzun akabinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Venedik`in sembolü olan kanallar arasında Gondol turu (25 Euro). Ayrıca Venediğin sembolü haline gelmiş Grand Kanal`da tüm şehrin  güzelliklerini ve tarihi yapılarını görebilme imkanını elde edebileceğiniz özel teknelerimizle yapacağımız Büyük Kanal turuna katılabilirsiniz. (30 Euro) Turumuz sonrasında Otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

Konaklama: Venedik

Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz, rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek olan “Slovenia – Lublyana – Bled Gölü” turuna katılabilirler.(Kişi başı 75EUR). Avrupa’nın en güzel 10 kasabası listesine giren sosyal medyada fotoğraflarını görüp iç çektiğimiz “Keşke ben de bir gün orada olsam ” diyeceğimiz Slovenya’nın Bled Gölü’ne hareket ediyoruz. Gölün yüzeyinden 100 metre yükseklikte sarp kayalıklar üzerine konumlanmış Orta Çağ stili mimarisiyle görenleri büyüleyen kalesi ve gölün tam ortasında 17. yüzyıla ait Barok tarzda inşa edilmiş ihtişamlı kilisesi ve huzuru iliklerinize kadar hissedeceğiniz Bled Gölü çevresinde yapacağımız yürüyüşle Bled gölü gezimizi tamamlayarak Avrupa’nın en yeşil şehirlerinden Ljubljana ‘ya hareket ediyoruz. İçinden nehir geçen diğer şehirler gibi Ljubljana’da bir köprüler şehri. Eski dönemde ayakkabıcıların ürünlerini sergiledikleri şehrin merkezindeki en eski Kunduracılar Köprüsü, şehrin kalbinin attığı Üçlü Köprü, rengarenk aşk kilitleriyle süslü Kasap Köprüsü ile şehrin ve Slovenya bayrağının sembolü olan Ejderhalar Köprüsü, oldukça renkli ve akşamları cıvıl cıvıl olan Ljubljana’nın kalbinin attığı Preseren ve Kongresni Meydanı, duvarları grafiti ile dolu, sokaklarında eski ayakkabıların sarkıtıldığı, vakit geçirmesi inanılmaz keyifli Trubarjeva Caddesi ve ardından 11.yüzyıl yapımı Ljubljana Kalesi’ni de dışarıdan gördükten sonra artık Venedik’e doğru yola çıkıyoruz. Ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Turumuz sonrasında otelimizde transfer ve geceleme otelimizde.

Konaklama: Venedik

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve özel otobüsümüz ile Milano ya hareket. Yol uzerinde Romanesk ve Gotik donemin ic ice yasadigi Romeo ve Juliet in sehri olarak taninan Veronayi gezicez ,turumuz ronrasinda Milanoya devam edicez varisimiz sonrasinda , Milano şehir turuna basliyoruz;  dünyaca ünlü Maria Callas,Pavarotti ve de Leyla Gencer gibi sanatçıların sahne aldığı Scala Tiyatrosu, Duomo yani Katedral Meydanı, Vittorio Emmanuele Galerisi görülecek yerler arasında olup ayrıca Alışveriş için de zaman bulacaksınız. Tur bitimi otelimize geciyoruz.

Konaklama: Milano

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve arzu eden misafirlerimizle özel otobüsümüz ile (Lugano-Como 45 eur) turuna gidiyoruz. Como Gölü ve Lugano şehir turumuz  gezimiz esnasında görülecek yerler arasında meşhur sanatçıların, devlet büyüklerinin, önemli sporcu ve sanatçıların(George Clooney) villaları da bulunmaktadır.Tur sonrasi hava alanina transfer.

Ve bir Turquise Reisen turumuzun daha keyifle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tekrar görüşmek ümidiyle. Dünyayı Bizimle Keşfedin!

Not: Program içeriği aynı kalmak koşulu ile rota ve günlerin sıralaması değişiklik gösterebilir

Not: Tüm Ekstra turlarımızda tur liderimiz sizinle birlikte bulunacaktır. Turquise Reisen Güvencesiyle geziler organize edilecektir. Ayrıca tüm transfer hizmetlerimiz dahildir.

Not: Serbest zamanlarinizda eger ekstra turlara katilmiyorsaniz rehberinizin size tarif ettigi sekilde tarihi merkezlere kendinizde gidebilirsiniz.

Fiyata Dahil Olan / Olmayan Hizmetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Tercih Edilenler

Baştan Başa Yeşil Karadeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (8 Gece / 9 Gün)

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (10 Gece / 11 Gün)

Lost your password?

“Dünyayı Bizimle Keşfedin”

Address

Wahlengasse 1D 50374, ERFTSTADT

Phone

Email

Nasıl Yardımcı Olabilirim