Klasik Dubai ve Abu Dhabi Turu 7 Gece (Safari Dahil)

Başlangıç: Dubai
Previous
Next

Süre

7 Gece

Tur Tipi

Orta Doğu ve Kuzey Afrika Turu, Popüler Turlar, Yurt Dışı Turları

Tur Hakkında

DUBAİ KONAKLAMA

7 GECE / 8 GÜN

Tur Planı

Avrupa’nın çeşitli yerlerinden Dubai’ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Dubai Havalimanı’na varış. Pasaport işlemlerinin ardından valizlerimizi aldığımız alanda tur liderimiz ile buluşup alandan çıkıyoruz. Dışarıda bizi bekleyen özel aracımız ile konaklayacağımız otelimize geçiyoruz. Otel’e varışımızın ardından odalama işlemleri ve geceleme otelimizde.

Not: İlk gün Dubai Havaliman’ında vardığınız zaman yerel otoriteler tarafından sizlere ücretsiz PCR testi yapılabilir.

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası bizi bekleyen aracımız ile şehir turumuza başlıyoruz. Arap yarım adasında yedi emirlikten biri olan Dubai’yi yakından gözlemleyebileceğimiz bu turumuzda Dubai ‘deki alışveriş bölgelerinden biri olan Altın ve Baharat çarşısından panoramik olarak geçiyoruz. Ardından Sheikh Palace, Emirates Tower, Gökdelenler Caddesi, Dünya’nın tek yedi yıldızlı oteli olan Burj Al Arab, Jumeriah Bölgesi ve Palmiye adasını görüp bu anları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah kahvaltısı ardından rehberiniz tarafından düzenlenecek olan “Abu Dhabi Şaheserleri” turumuz başlıyor. Turumuzda Türkçe Profosyonel turizm rehberi bizlere eşlik edecektir. Abu Dhabi turumuzda ilk olarak, eğlence adası olarak bilinen Yas Adası gezimizi düzenliyoruz.  Görülecek yerler arasında Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina, Yas Waterworld, Warner Bros ve Ferrari World eğlence merkezleri panoramik olarak görülecek olup, Yas Mall da serbest zaman verilecektir. İsteyen yolcularımız Ferrari markasına ait hediyelik eşya ve aksesuarları satın alabileceğimiz Ferrari Store ‘da alışveriş imkânı bulacaklar. Ardından, Saadiyat adası ve Abu Dhabi Louvre Müzesi yolu üzerinden varacağımız Hurma Pazarı ‘nda kısa bir mola veriyoruz. Ardından 7 Emirliğin başkenti olarak bilinen Abu Dhabi ‘de gerçekleştireceğimiz gezi esnasında 40 yıl öncesine kadar küçük bir balıkçı köyü olarak bilinen başkentin, bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi gezimiz esnasında, Emirates Palace, Etihad Towers ve Corniche panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Öğle yemegi molasinin ardından, tasarımında dünya kültürlerini birleştirme amacı ile Dünya ‘nın birçok farklı ülkesinden getirilen malzemelerinin kullanıldığı ve pek çok mimari akımın harmanlanmış olduğu, Osmanlı mimarisinin de etkilerinin görüldüğü, 82 farklı boyutta kubbesi olan, 17.000 metrekare avlusu ve camii içerisinde Dünya ‘nın en büyük halısının bulunduğu, avizeleri pırlantalardan oluşan ve Dünya ‘nın sayılı büyük camileri arasında olan Sheikh Zayed Camii ‘ni ziyaret edeceğiz. Tur sonrası Dubai ‘ye hareket. Geceleme otelimizde.

Not: Abu Dhabi için 72 saat içinde yapılmış PCR testi zorunluluğu bulunmaktadır.

Sabah kahvaltisinin ardindan arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından düzenlenecek olan Ain Dubai turuna katılabilirler. Dünyanın en büyük dönme dolabı “Ain Dubai” yani “Dubai Gözü” isimli en yeni ikonik eser bizi kendine çekiyor. Ahşap asma köprü üzerinden yürüyerek Dubai’nin dünya rekoru kıran 250 m yükseklikteki dev dönme dolabına biniyoruz. Yaklaşık 38 dakika sürecek olan bu unutulmaz anları yaşamanızı tavsiye ederiz. (Kişi başı 50EUR). 

Daha sonrasında otelimizde buluşup öğleden sonra “Burj Khalifa” & Dubai Mall Alışveriş Merkezi ve meşhur su gösterilerini izlemeye gidiyoruz. (Burj Khalifa 124. kat giriş ücreti turumuza dahil değildir) Bu turumuzda ilk olarak Madinat Jumeirah’a gidiyoruz. Yapay Venedik olarak da adlandıran geleneksel bu çarşının atmosferinin cazibesinden fazlasıyla etkileneceksiniz.İkinci durağımız Dünya’nın en büyük mimarisi olan Burj Khalifa. Ülkemizdeki yada diğer ülkelerdeki binaların yüksek olduğunumu düşüyorsunuz ? Bizce Burj Khalifayı gördükten sonra fikriniz değişecektir. Tasarımında çöl çiçeği Hymenocalis’ten esinlenen bu muhteşem mimari eser Dünya’nın en yüksek binası olma ünvanına sahiptir. Bu muhteşem mimarinin 124.katına kadar çıkp muhteşem Dubai manzarsını birkez de buradan izlemenizi kesinlikle öneririz. Turumuzda 3. Durağımız ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall. Dubai Mall’de mola verdikten sonra Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz.Turumuzun ardından otelimize transfer.  Geceleme otelimizde.

(İsteğe bağlı Helikopter Turu; Tur içeriği ve fiyat bilgisi güncel olarak turun yapılacağı gün yetkili tarafından belirlenecektir.)

Sabah kahvaltisinin ardindan tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından extra düzenlenecek olan “Miracle Garden & Global Village ” turumuza katılabilirler.(Kişi başı 60EUR) Yaklaşık 18 dönümlük arazi içinde 45 milyon çiçeği bir arada barından Dünyanın en büyük bahçesinde, kendinizi masal bahçesinde gibi hissedeceksiniz. Bahçenin en şasırtıcı yönlendirinden bir tanesi ziyaretçilerin her ziyaretinde farklı bir deneyim yaşamalarını sağlamak için her mevsim çiçek tasarımlarının değiştirilmesidir. Bu farklı deneyimin ardından “Global Village” olarak adlandırılan ülkenin en büyük tema parkına gideceğiz. Burada dünyanın bir çok diğer ülkesinin panayırları ve oralara ait ürünleri satan standları mevcut. Aynı zamanda dünya ülkelerinin yöresel lezzetlerini tadabileceğiniz küçük restaurantlarıda yer alıyor. Global Village içerisinde turumuza yaklaşık 25 dakika süren performans show gösterimide dahildir. Ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah kahvaltısının ardindan. Rehberiniz tarafından düzenlenecek olan Akşam Yemekli Çöl Safari turumuzu yapmak üzere lobide buluşuyoruz. Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir, Quad Bike sürebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, alkolsüz içecekler ve dansöz show ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri otelimize bırakıyor ve geceleme otelinizde

Sabah kahvaltisinin ardindan , Deniz & kum & güneş veya alışveriş için serbest zaman. Bu gününüzde istekleriniz dogrultusunda Dubaide gezebilir güzel resimler cekebilirsiniz.

Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından organize edilecek olan “Plaj Turu’na” katılabilirler. (Kişi başı 15EUR)

*Opsiyonel Akşam Programı: Dubai’nin sembolleşmiş geleneksel tekneleriyle açık büfe akşam yemeğini sizler için buluşturduk. Dubai’nin geleneksel ahşap tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında hemen hemen tüm körfezi kapsayacak şekilde seyahat ederken keyifli bir akşam yemeği eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Dileyen misafirlerimiz “Akşam Yemekli Dhow Cruise Dubai Marina Tekne” turumuza katılabilirler. (Kişi başı 75EUR) tur sonu otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sabah kahvaltisinin ardindan odalarin bosaltilmasi ve kahvalti sonrasi transfer aracimizla Hava alanina gecerek THY ucagiyla Istanbula hareket varisimiz sonrasi, yine THY ucagimiza geciyoruz ucusumuz sonrasi turumuz sona eriyor. 

Ve bir Turquise Reisen turumuzun daha keyifle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tekrar görüşmek ümidiyle. Dünyayı Bizimle Keşfedin!

Not: Program içeriği aynı kalmak koşulu ile rota ve günlerin sıralaması değişiklik gösterebilir

Not: Tüm Ekstra turlarımızda tur liderimiz sizinle birlikte bulunacaktır. Turquise Reisen Güvencesiyle geziler organize edilecektir. Ayrıca tüm transfer hizmetlerimiz dahildir.

Fiyata Dahil Olan / Olmayan Hizmetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Tercih Edilenler

Baştan Başa Yeşil Karadeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (8 Gece / 9 Gün)

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (10 Gece / 11 Gün)

Lost your password?

“Dünyayı Bizimle Keşfedin”

Address

Wahlengasse 1D 50374, ERFTSTADT

Phone

Email

Nasıl Yardımcı Olabilirim