New York Amerika Turu

17-23 Şubat 2025

Başlangıç:

Düsseldorf | Frankfurt | Münih | Hamburg | Brüksel | Amsterdam | Viyana | Zürih

Süre

6 GECE / 7 GÜN

Tur Tipi

Amerika Turları, Yurt Dışı Turları

Tur Hakkında

NEW YORK – NEW JERSEY – MANHATTAN – TIMES MEYDANI – İKİZ KULELER – ÖZGÜRLÜK HEYKELİ – CENTRAL PARK – BROOKLYN KÖPRÜSÜ – WALL STREET – LITTLE ITALY – CHINATOWN – EMPIRE STATE BİNASI – WASHINGTON – BEYAZ SARAY
6 GECE / 7 GÜN

Tur Planı

Bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, tarifeli sefer ile New York’a hareket. New York’a varışımızın ardından alanda tur yetkilimiz ile buluşuyor ve otelimize transfer olmadan önce New York’un görülmesi gereken yerlerini özel aracımız ile panoramik olarak geziyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Manhattan, Dünya Ticaret merkezi İkiz Kuleleri, ünlü filmlerin birçoğunun çekildiği Rockefeller Center ticaret merkezi, Micheal Jackson gibi çok önemli sanatçıların gösterilerine ev sahipliği yapan Madison Sqaure ve dünya barışı için kurulan Birleşmiş Milletler’in binası şehir turu esnasında göreceğimiz yerlerdir. Ardından konaklayacağımız otelimize varıyor ve odalarımızı aldıktan sonra dinlenmeye geçiyoruz. Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından tam gün serbest zaman. *Arzu eden misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek olan ekstra “New York Efsaneleri” turumuza katılabilirler. (Kişi başı 85EUR) Turumuza otelimizden ayrılarak Dünya’nın en heyecanlı ve renkli kentlerinden biri olan New York’ta şehrin kalbinin attığı yer Times meydanından başlıyoruz. Burada çekileceğimiz fotoğraf ve videolar bize adeta Amerikan rüyasını yaşatacak. Ardından ünlü Rockefeller Center’ı geziyoruz ve buradan sonra zamanında sağlamlık testinin fillerle yapıldığı, dizi ve filmlerde bolca yer verilen Brooklyn Köprüsünde yürüyerek geçeceğiz. Ardından New York’un metro ağını kullanarak meşhur Çin mahallerini (Chinatown) ve İtalyan mahallelerini (Little Italy) gezeceğiz. Ardından Dünya borsasının kalbi ve ekonominin merkezi olan meşhur Wall Street’ten yürecek ve ünlü markaların olduğu 5. Caddeyi göreceğiz. Turumuza son olarak tarihi Büyük Tren Garı’nı (Grand Central Station) ziyaret ederek noktalayacağız. Sonrasında konaklayacağımız otelimize geçiyoruz. Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından tam gün serbest zaman. *Arzu eden misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek olan ekstra “New York Sembolleri” turumuza katılabilirler. (Kişi başı 145EUR) Turumuza yapımı 1932 yılında biten ABD’nin en yüksek dördüncü yüksek binası olan ve kışın bazı günler, alt katlarının hizasında yağmur yağarken en üst katına kar yağdığı görüldüğü söylenen Empire State binası ile başlıyoruz. Binanın yüksek hızlı asansörlerini kullanarak 320 metre yüksekliğinde bulunan 86.kattaki ısıtma ve soğutma sistemine sahip terasına çıkıp, muhteşem bir New York manzarası seyredeceğiz. Bu manzaranın tadını çıkardıktan sonra tekne ile New York ve ABD’nin simgelerinden biri olan Özgürlük Heykeli’nin bulunduğu Liberty adasına gideceğiz. Söylenenlere göre böylesine büyük bir heykelin Mısır’da dikilmesi, halkın tepkisini çekeceği düşünülerek yıllarca Fransa’da bir depoda muhafaza edilmiş. Daha sonra heykele Fransızlar tarafından eklemeler yapılarak ABD’ye hediye edilmiştir. Anıtı yerine gördükten sonra tekrar tekneye binip New York’a döneceğiz. Ardından New York’un metro ağını kullanarak meşhur Cental Park’a gideceğiz. Central Park’ta temiz oksijen alıp bir müddet yürüdükten sonra New York Medeniyetler müzesini geziyoruz. Yorucu ama unutulmaz bir gün geçirdikten sonra dinlenmek için otelimize geri dönüyoruz.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından tam gün serbest zaman. *Arzu eden misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek olan ekstra “Washington Dc – Beyaz Saray” turumuza katılabilirler.(Kişi başı 185EUR) Bu turumuzda sabah erken saatlerde New York’ta ki otelimizden özel aracımız ile ayrılıyoruz ve ismini en çok haberlerde duyduğumuz, Dünya politikasının kalbi, Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti Washington DC’ye gidiyoruz. Beyaz Saray, Parlamento Binası, Capitol, Pentagon, National Mall içinde yer alan Lincoln Anıtı, Washington Anıtı, II. Dünya Savaşı Anıtı, Lincoln’un öldürüldüğü yer olan Ford Tiyatrosu, Ulusal Katedral, Georgetown panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Daha sonra tekrar New York’ta kaldığımız otelimize geri transferimiz oluyor. Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz bugünü rehberiniz tarafından düzenlenecek olan Outlet turu ile taçlandırabilir, uygun fiyatlarla Dünya markalarının bulunduğu mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz. Tur içerik ve fiyat bilgisi hakkında rehberinize danışınız. Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımız ardından tam gün serbest zaman. New York’ta görülecek yapılacak bir çok programı sizlere sunduk geriye Dünya’nın en büyük metropol şehirlerinden biri olan Büyük Elma lakaplı New York’u havadan görmek kaldı. Manhattan manzarasını ve New York’u helikopterden görerek unutulmaz dakikalar yaşatacak bir deneyime hazırmısınız? (İsteğe bağlı Helikopter Turu; Tur içeriği ve fiyat bilgisi güncel olarak turun yapılacağı gün tur yetkilimiz tarafından belirlenecektir.) Geceleme otelimizde.
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında, Newark Liberty Uluslararası Havalimanı’na doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 1 saatlik yolculuğumuzun ardından havalimanına varışımız. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben uçağımıza geçiyoruz. Ve bir turumuzun daha keyifle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tekrar görüşmek ümidiyle. Not: Program içeriği aynı kalmak koşulu ile rota ve günlerin sıralaması değişiklik gösterebilir Not: Pasaportunuzun uçuş tarihinden en az 6 ay öncesine kadar geçerlilik süresi olmalıdır. Not: Bu tura katılabilmeniz için geçerli bir Amerika vizeniz olması gerekmektedir. Vizesi olmayan misafirler için danışmanlık ve vize servisi ücret karşılığı verilebilir. Avrupa Birliği pasaport sahipleri’nin “ESTA” alması yeterlidir. Türkiye Cumhuriyeti Pasaport sahiplerinin ise ABD konsolosluklarından vize almaları gerekmektedir. Vize konusunda Turquise Reisen yetkilisi ile iletişime geçmeniz tavsiye edilir. Not: Tüm Ekstra turlarımızda tur liderimiz sizinle birlikte bulunacaktır. Ayrıca tüm transfer hizmetlerimiz ekstra tur fiyatlarına dahildir.

Fiyata Dahil Olan / Olmayan Hizmetler

Frankfurt – New York Gidiş/Dönüş uçuş biletleri ve yük hakları

6 gece 3-4* Yıldızlı otellerde kahvaltı dahil konaklama

Tüm transferler (Havaalanı – Otel – Havaalanı)

Rehberli New York Panoromik şehir turu

Transfer ve tur araçları kişi sayısına göre araç verilir.

Türkçe rehberlik hizmeti

Bahşişler kişi başı günlük 1$, (İsteğe bağlı/ tur sonu rehberinize verilecektir)

Müze Ören Yeri Girişleri

Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar

Ekstra yiyecek ve içecekler

New york otel turist vergisi (Tüm tur için Kişi başı ortalama toplam $20)

Tüm Özel Harcamalar ve Alışverişler

Otel odalarındaki minibar kullanımları

Türkiye Cumhuriye pasaportlu misafirlerimiz için Amerika vizesi [Vize almak için bize başvurabilirsiniz]

Avrupa Birligi(Almanya,Belçika vb. gibi) pasaportu olan misafirlerimiz için ESTA seyahat belgesi [ESTA almak için bize başvurabilirsiniz]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

En Çok Tercih Edilenler

Baştan Başa Yeşil Karadeniz Turu

Ege Akdeniz Turu

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (8 Gece / 9 Gün)

Güneydoğu Anadolu Ve Doğu Karadeniz Turu (10 Gece / 11 Gün)

Lost your password?

“Dünyayı Bizimle Keşfedin”

Address

Wahlengasse 1D 50374, ERFTSTADT

Phone

Email

Nasıl Yardımcı Olabilirim